Nieuws

Op 21 April doen onze givers het stof weer van de IV quizavond !

Het is weer zover! de leidingsploeg staat klaar om een fantastisch leuke internationale avond te organiseren voor jullie!

Je hebt het misschien al in de TID gemerkt. Op 25 februari heeft geen enkele tak een vergadering. Dat komt omdat niet de leiding maar de STAM nu iets voor jullie in petto heeft. 

De STAM? Wat is dat?

Vanaf heden is onze scouts een trooper vereniging ! 
"Een trooper vereniging wat is dat ?" 

Nu de scoutsvergaderingen ook ontwaakt zijn uit hun winterslaapje, en we weer helemaal in gang geschoten zijn is het ook weer tijd voor een financiële actie van onze givertjes!

Op vrijdag 22 december houden wij weer onze jaarlijkse kerstbar! Iedereen is welkom vanaf 19u op onze lokalen, neem je ouders, grootouders en vriendjes mee om er een extra toffe tijd van te maken. Tot dan! de leidingsploeg xx

De laatste vergadering met de huidige leidingsploeg zit er op. Jammer! Maar wie zal je leiding volgend jaar zijn? Wie stopt er? Welke jins komen de huidige ploeg versterken?

Schrijf 17 September maar in je agenda want dan start er weer een fantastisch scoutsjaar. We verwachten jullie allemaal van 9u30 tot 12u op onze lokalen voor weer een hoop geweldige vergaderingen.

Op 25/3 organiseerd de leidingsploeg een ouderavond in het teken van groepsadministratie, wij zullen klaarstaan met onze computers om samen met u al uw vragen op te lossen. Het gaat door op de kleine kauwenberg 15 van 19u30 tot 23u.

Tijdens onze gemeenschappelijke vergadering op 22/1 gaan we ijsschaatsen maar PAS OP door een misverstand rond de openingsuren van schaatsbaan ruggeveld spreken we af aan die andere schaatsbaan in antwerpen namelijk : schaatsbaan Antartica !

Pagina's

Abonneren op Nieuws